Navigáció

Strandolás, vitorlázás, remek balatoni borok...

Legyen valódi élmény a nyár! Foglalj szállást a balatonfüredi exkluzív apartmanunkban!

Foglalj szállást a balatonfüredi Paradi's apartmanban!

Ha te is legalább annyira odavagy a Balatonért – különösen az északi partért -, a vitorlázásért, a jó borokér, mint mi, akkor bizonyára te is tudod, hogy Balatonfürednél ideálisabb helyszín aligha van a nyaraláshoz. Legalábbis a vakáció központi szállásához garantáltan Füred lesz a legjobb választás. Innen csak pár méter Tihany, fél óra Badacsony… Arról nem is beszélve, hogy helyben a jachtkikötő és pont annyira nyűzsgő és modern a település, mint amilyen egy kellemes, élményekkel teli nyaraláshoz szükséges. Remek éttermek, folyamatos programok, számos strand… Mi kell még?

Hát persze, hogy egy modern stílusban kialakított szállás. Ránk ez utóbbi megtalálásában számíthatsz. Foglalj szállást exkluzív Balatonfüredi apartmanunkban!

Helyben a vitorlázási lehetőség, közel a csopaki és a badacsonyi borvidék

Előfoglalás

Gyarmati stílus, exkluzív környezet – Várunk a balatonfüredi apartmanunkban!

A Balaton, különösen az északi part a slow life-ról szól… Azokról a nyaralós pillanatokról, amikor egy hajó fedélzetén relaxálva élvezed a kellemesen meleg, már-már mediterrán szellő simogató érintését. Vagy azokról az estékről, amikor egy jellegzetes badacsonyi borral a kezedben valamelyik szőlőbirtok kilátójában üldögélve gyönyörködsz Közép-Európa legnagyobb tavának látképében. Meg persze azokról az élményekről, amikor az egész napos fürdőzés után beleveted magadat a nyáresti bulik forgatagába. Ugye te is hasonló nyaralásra vágysz…

Gyere el Balatonfüredre! Foglalj exkluzív apartmant nálunk!

Részletek hamarosan.

Ha kíváncsi lennél a többi szállásunkra is...

Ha kérdésed lenne, írj nekünk!

Ha most tervezed a vakációt vagy már kibéreltél tőlünk egy apartmanban és kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeken! De közvetlen üzenetet a kapcsolati űrlapon keresztül is küldhetsz nekünk.

  • Telefonszám: +36 30 789 54 85
  • E-mail cím: szallas@paradiapartman.com

Kapcsolati űrlap