Navigáció

Fedezd fel Nyugat-Dunántúl termálfürdőit!

Kezdd a túrát a Ság-hegy lábánál lévő Vulkán Fürdővel!

Foglalj szállást celldömölki Paradi's apartmanban!

Ha elvonulnál egy kicsit a világ elől, de mindezt úgy tennéd meg, hogy wellness-ért, a természetközeli élményekért sem kell messze menni, a celldömölki apartmanunk kiváló választás lesz. Fedezd fel a környező fürdőket – kezdd a Vulkán Fürdővel! Túrázz a Ság-hegyen, nézdd meg, milyen egy egykor működő vulkán kráterje belülről. És járd végig a hegyen lévő családi borászatokat, kóstolj néhány néhány igazán jellegzetes helyi bort.

Gyógyvíz, szauna-világ és extra wellness szolgáltatások - Akár a családdal is érdemes nálunk lazítani

Előfoglalás

Gyarmati stílusban készült exkluzív apartmanban várunk

Egy kis mini Provence Magyarország nyugati csücskében… Talán nem túlzás ezt állítani a Ság hegy környékéről. A Balaton-felvidéki tanúhegyek sorába tartozó Ság oldalain lévő családi borászatok, az itt-ott megbúvó levendula ültetvények, a kellemesen meleg mikroklíma mind-mind mediterrán hangulatúvá teszik az itt töltött időt. De nem csak ez az, amiért érdemes nálunk lazítani pár napot. A környék gyógyfürdőinek felfedezése teszi ugyanis igazán teljessé a vakációt. Bükfürdő, Sárvár, Mesteri és persze Celldömölk termálfürdője nem véletlenül vonzza évente a turisták tízezreit Vas megyébe. Legyél Te is köztük, töltődj a természet erejével!

Foglalj szállást a Ság-hegy lábánál lévő exkluzív apartmanunkban!

Részletek, árak hamarosan!

Ha kíváncsi lennél a többi szállásunkra is...

Ha kérdésed lenne, írj nekünk!

Ha most tervezed a vakációt vagy már kibéreltél tőlünk egy apartmanban és kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeken! De közvetlen üzenetet a kapcsolati űrlapon keresztül is küldhetsz nekünk.

  • Telefonszám: +36 30 789 54 85
  • E-mail cím: szallas@paradiapartman.com

 

Kapcsolati űrlap