Navigáció

Képzeld el, hogy a ciprusi tengerparton vagy és ebben a pezsgőfürdőben lazítasz!

Tetszik az ötlet?

Exkluzív apartman Cipruson

Kétszáz méterre a fehérhomoks tengerpart, közel a városközpont, néhány kilométerre a legfőbb látványosságok. Köztük a WaterWorld vízipark és az Ajía Nápa tengeri barlangok is. Ez vár a környéken. Ami pedig a szállást illeti: teljesen felszerelt apartam – nagyobb társaságoknak is alkalmas -, terasz, pezsgőfürdő, grillezési lehetőség és saját medence… Hogy látod, szívesen nyaralnál a ciprusi Paradi Nissi Golden Sands Apartmanban?

Apartman részletek

Már 20.000 HUF-tól

A Paradi Nissi Golden Sands Apartment szállása 1,9 km-re található Ajía Nápa kolostorától. A szálláshely felár ellenében saját, pezsgőfürdővel ellátott teraszt kínál. Az apartman 3,2 km-re helyezkedik el az Ajía Nápa-i WaterWorld vízi parktól. A vendégeket díjmentes helyszíni magánparkoló várja.

A szálláson ülősarok, étkezősarok és mosogatógéppel felszerelt konyha található. Törölköző és ágynemű szintén biztosított. A Paradi Nissi Golden Sands Apartment egyéb szolgáltatásai közé szabadtéri medence is tartozik. A wifi ingyenes.

A Thalassa Múzeum 2,2 km-re, az Ajía Tekla-part pedig 6 km-re fekszik az Paradi Nissi Golden Sands Apartment szállásától. Lárnaka nemzetközi repülőtere 35 km-re helyezkedik el.

Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Ajía Nápa egyik legkedveltebb része.

A szálláson magyarul is beszélnek!

Paradi Nissi Golden Sands Apartment

Alapterület

Teljesen felszerelt 60 négyzetméteres apartman. Terasz, medence, grillezési lehetőség.

Elhelyezkedés

Csupán 1,9 km-re található Ajía Nápa kolostor, 3,2 km-re helyezkedik el az Ajía Nápa-i WaterWorld, Thalassa Múzeum 2,2 km-re, az Ajía Tekla-part pedig 6 km-re, repülőtér 35 km-re.

Családi apartman

Az apartmanban akár több család, nagyobb baráti társaságok is kényelmesen elférnek. A szálláson ülősarok, étkezősarok és mosogatógéppel felszerelt konyha található.

Ingyenes wifi

Grillezési lehetőség, pezsgőfürdő, házimozi renszer és ingyenes wifi is segíti a teljes kikapcsolódást.

Ha kíváncsi lennél a többi szállásunkra is...

Ajánlatkérés

Foglalj szállást az ajánlatkérő űrlapunkon keresztül és a következő utazásodhoz 10% szálláskedvezményt adunk.

Ajánlatkérő űrlap

Személyes adatok